In de wijk Rustenburg-Noord vervangt de gemeente het riool. Het aanleggen van het riool in de Soestdijksekade tussen de Escamplaan en Loosduinsekade is klaar. De laatste werkzaamheden in deze straat zijn het asfalteren van de rijbaan. Deze werkzaamheden voeren wij uit van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023.

Soestdijksekade in de richting van Loosduinsekade tijdelijk afgesloten

De Soestdijksekade is in de richting van de Loosduinsekade tijdelijk afgesloten voor al het verkeer van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023. (Brom)fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan overkant (oneven huisnummers). Autoverkeer wordt omgeleid via de Escamplaan en Zuiderparklaan of via de Volendamlaan.

Nieuwe riolering in Rustenburg-Noord

In Rustenburg-Noord legt de gemeente een nieuw riool aan. Dit is het gebied tussen de Soestdijksekade, Loosduinsekade, Zuiderparklaan en Escamplaan krijgt hier een nieuw riool. Deze werkzaamheden duren tot eind november 2023.

Zie ook Rustenburg Noord: nieuwe riolering

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • Tijdelijk geen fietsen parkeren op Spuiplein

    Rondom het stadhuis wordt natuursteen gelegd en het Spuiplein wordt ingericht. Door dit werk is er op het Spuiplein tijdelijk […]

    Lees verder
  • Werkzaamheden aan tramsporen tram 1 en 9

    HTM laat vanaf maandag 14 oktober tot en met zondag 15 december 2024 werkzaamheden uitvoeren op het tracé van de […]

    Lees verder
  • Schoolstraten nieuwe stijl voor een veilige schoolomgeving

    Het is vaak erg druk rondom scholen tijdens de start en het einde van de schooldag. Veel ouders brengen hun […]

    Lees verder