Heeft u een vraag of opmerking? Lees hieronder hoe u contact met ons op kunt nemen.

Aannemer

De werkzaamheden worden door aannemer Van Gelder uitgevoerd. U ontvangt voor de start van elke fase een brief van de aannemer met meer informatie. Heeft u specifieke vragen over de uitvoering zoals de planning, parkeren of bereikbaarheid? Neem dan contact op met Gert-Jan Roth, de omgevingsmanager bij Van Gelder. U kunt hem telefonisch bereiken via 06 21 27 60 07 of u kunt een e-mail sturen naar groth@vangelder.com.

Informatie over het project: gebruik de app

Om bewoners te informeren over de werkzaamheden kunt u gebruik maken van een gratis app. Hier vindt u onder meer actuele informatie, de planning en fasering en een contactformulier. Ook kunt u door middel van pushberichten op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Om het project Duinzigt te volgen, kunt u de app ‘Van Gelder Werk in Uitvoering’ downloaden via de Appstore of Playstore.

Planning en fasering

De planning en fasering zijn voorlopig. Door onverwachte omstandigheden, zoals een lange periode van vorst of archeologische vondsten, kan dit wijzigen. Bij grote veranderingen laten wij u dit op tijd weten. Ongeveer een week voordat de werkzaamheden in de straat starten krijgt u een brief van aannemer Van Gelder. Hierin staat precies wanneer de werkzaamheden zijn.

Contact met de gemeente

Heeft u vragen aan de gemeente over dit project in uw wijk? Stuur dan een e-mail naar: duinzigt@denhaag.nl.