Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over het project Duinzigt: rioolvervanging en herinrichting Ruychrocklaan en Cees Laseurlaan.

  • Waarom zijn er werkzaamheden aan Duinzigt?
   De Ruychrocklaan en de Cees Laseurlaan worden verkeersveiliger gemaakt. Ook wordt in een deel van de wij het riool en de straatverlichting vervangen.
  • Hoelang duren de werkzaamheden aan Duinzigt?
   Het werk duurt van februari tot november 2023.
  • Waar vinden de werkzaamheden aan Duinzigt plaats?
   De werkzaamheden vinden plaats in de volgende straten: Cees Laseurlaan (gedeelte), Cor Ruyslaan, Jan Muschlaan, Louis Gimberglaan, Nyelantstraat, Ruychrocklaan (gedeelte), Van Kijfhoeklaan, Van Mojalenlaan, Van Mojalenlaan, Van Ouwenlaan, Van Ouwenlaan en Van Soutelandelaan.
  • Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden aan Duinzigt?
   Aannemer Van Gelder voert de werkzaamheden uit. Heeft u vragen over de planning, parkeren of bereikbaarheid? Neem dan contact op met omgevingsmanager Gert-Jan Roth. U kunt hem telefonisch bereiken via 06 21 27 60 07 of u kunt een e-mail sturen naar groth@vangelder.com.
  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een parkeerontheffing?
   U komt in aanmerking voor een parkeerontheffing wanneer u tijdens de werkzaamheden geen gebruik kunt maken van uw privé parkeerplaats of parkeerterrein en u geen parkeervergunning heeft.Om een parkeerontheffing aan te vragen stuurt u een e-mail naar duinzigt@denhaag.nl met uw adresgegevens en het kenteken van uw auto. U krijgt bericht van ons over de periode dat uw ontheffing geldig is.
  • Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden aan Duinzigt?
   De aannemer voert de werkzaamheden in delen uit zodat er minder overlast is. Wanneer de aannemer in uw straat werkt, kunt u daar tijdelijk niet parkeren. Via de omliggende wegen kunt u omrijden en parkeren.