De werkzaamheden worden door aannemer HABO GWW uitgevoerd. De directie omgeving ontvangt voor de start van elke fase een brief van de aannemer met meer informatie. Heeft u specifieke vragen over de uitvoering zoals de planning, parkeren of bereikbaarheid, neem dan contact op met Peter Oldenburg, omgevingsmanager van HABO GWW. U kunt hem telefonisch bereiken via 06 18 87 85 85 of een e-mail sturen naar statenkwartier@habogww.nl.

Informatie over het project: gebruik de app

Om bewoners te informeren over de werkzaamheden kunt u gebruik maken van een gratis app. Hier vindt u onder meer actuele informatie, de planning en fasering en een contactformulier. Ook kunt u door middel van pushberichten op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Om het project Frederik Hendriklaan te volgen, kunt u de app ‘HABO GWW’ downloaden via de Appstore of Playstore.

Planning en Fasering

De planning en fasering zijn voorlopig. Door onverwachte omstandigheden, zoals een lange periode van vorst of archeologische vondsten, kan dit wijzigen. Bij grote veranderingen laten wij u dit op tijd weten.

Contact met de gemeente

Heeft u vragen aan de gemeente neem dan telefonisch contact op via 14070.