Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het nodig om de straat in zijn geheel open te breken. De aannemer doet er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden worden parkeerplaatsen binnen het werkgebied opgeheven. Met borden wordt aangegeven waar u wel en niet mag parkeren. Heeft u een speciale parkeerplaats? Dan wordt er in overleg met u een tijdelijke vaste plek gemaakt.

Bereikbaarheid bewoners

Het verkeer wordt omgeleid via de gele informatieborden. Voetgangers kunnen hun normale route volgen. Fietsers moeten soms even afstappen en om het bouwterrein lopen. Inritten en privéparkeerplaatsen blijven zoveel mogelijk toegankelijk. Wanneer deze tijdelijk niet bereikbaar zijn, wordt u op tijd geïnformeerd.

Bereikbaarheid bedrijven

Bedrijven blijven bereikbaar voor voetgangers. Eigen parkeerplaatsen blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Als dat niet mogelijk is, wordt u geïnformeerd. Voor het laden en lossen worden afspraken gemaakt. Dit vindt soms plaats op grotere afstand dan normaal.

Bereikbaarheid bestemmingsverkeer

Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via de gele informatieborden. Het doorgaande autoverkeer wordt met navigatiesystemen zoveel mogelijk geadviseerd om een andere route te rijden.

Hulpdiensten

De ambulance, brandweer en politie moeten ook tijdens de werkzaamheden de bewoners in de buurt goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken, zodat zij er in geval van nood goed langs kunnen. Als het nodig is, leggen wij voor de hulpdiensten rijplaten neer.

Veiligheid

De gemeente doet er alles aan om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen, toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig kinderen hierop te wijzen en hen weg te houden van het werkterrein.