Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het nodig om de straat in zijn geheel open te breken. De aannemer doet er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Bereikbaarheid bewoners

Uw woning blijft bereikbaar met loopplanken. Voetgangers kunnen hun normale route door de winkelstraat volgen. Fietsers moeten soms even afstappen en om het bouwterrein lopen.

Bereikbaarheid bedrijven

Bedrijven blijven bereikbaar voor voetgangers. Voor het laden en lossen worden afspraken met u gemaakt. Dit vindt soms plaats op grotere afstand dan normaal.

Bereikbaarheid bestemmingsverkeer

Als dat nodig is wordt bestemmingsverkeer omgeleid via de gele informatieborden.

Wat vragen wij van u?

Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen, vragen wij u om zo nodig:

  • obstakels zoals fietsen, bloembakken en bankjes te verwijderen;
  • overhangend groen en hagen te snoeien of verwijderen.

Huisvuil

U kunt uw huisvuil wegbrengen bij de ondergrondse containers die niet afgesloten zijn. Misschien moet u hiervoor iets verder lopen dan u gewend bent. Zet uw huisvuil niet naast een afgesloten container. U kunt dan een boete krijgen.

Veiligheid

Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos doet er alles aan om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig kinderen hierop te wijzen en hen weg te houden van het werkterrein.

Hulpdiensten

De ambulance, brandweer en politie moeten ook tijdens de werkzaamheden de bewoners in de buurt goed kunnen bereiken. Als het nodig is, leggen wij voor de hulpdiensten rijplaten neer.