Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over het project Laakkwartier-Oost: nieuwe riolering.

  • Waarom zijn er werkzaamheden aan Laakkwartier-Oost?
   Het riool in Laakkwartier-Oost is oud. Daarom komt er een nieuw riool. Als de straten weer dicht gaan worden gelijk andere werkzaamheden opgepakt. Zo krijgen de woonerven dezelfde inrichting als de straten ernaast. In een paar straten komt eenrichtingsverkeer. In de hele wijk wordt de maximumsnelheid 30 kilometer per uur.
  • Hoelang duren de werkzaamheden aan Laakkwartier-Oost?
   Het werk begint eind januari 2022 en duurt naar verwachting tot half 2023.
  • Waar vinden de werkzaamheden aan Laakkwartier-Oost plaats?
   Het gaat om het riool in de volgende straten: Antheunisstraat, De Bullstraat, Gerard Kellerstraat, Haverschmidtstraat, Isingstraat, Jonckbloetplein (gedeelte), Karel de Geerstraat, Laakkade (gedeelte), Lamarckstraat, Lyonnetstraat, Miquelstraat (gedeelte), Oudemansstraat (gedeelte), Reinwardtstraat, Schlegelstraat, Trembleystraat.
  • Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden aan Laakkwartier-Oost?
   • Vragen over de uitvoering van het werk kunt u stellen aan Peter Oldenburg, omgevingsmanager van HABO GWW. U kunt hem bereiken op maandag tot en met vrijdag via het telefoonnummer 06 – 18 87 85 85. Of stuur een e-mail naar laakkwartieroost@habogww.nl.
   • Heeft u een vraag aan de gemeente? Bijvoorbeeld over het beleid van de gemeente. Stuur dan een e-mail naar laakkwartier-riolering@denhaag.nl.
  • Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden aan Laakkwartier-Oost?
   Met waarschuwingsborden in de straat worden de omleidingen aangegeven. Voor het werk aan het riool gaat de straat helemaal open. Woningen en bedrijven blijven via loopschotten voor voetgangers altijd bereikbaar.