Tijdens de werkzaamheden is er weinig doorgang op de kruisingen. Het is niet mogelijk om van de Zuiderparklaan naar de Valkenboslaan te rijden en andersom. De Loosduinsekade en Loosduinseweg zijn wel bereikbaar. Vanaf 18 november tot en met 27 november 2022 zijn de kruisingen helemaal dicht voor auto’s en andere motorvoertuigen. U volgt de omleiding die met gele borden staat aangegeven.

Omleidingskaart Loosduinsekade Zuiderparklaan
Omleiding van 26 september tot 27 november 2022

Omleiding 1 (bruin, bestemmingsverkeer)

Deze omleiding is voor bestemmingsverkeer. Vanaf de Oude Haagweg rijdt u via de Mient en de Weimarstraat naar bestemmingen in de buurt.

Omleiding 2 (groen)

Vanaf de kruising Loosduinseweg/Beeklaan (zevensprong) richting Oude Haagweg rijdt u via de Apeldoornselaan, Escamplaan en Soestdijksekade.

Omleiding 3 (oranje)

Vanaf het Valkenbosplein richting Soestdijksekade en Zuiderpark rijdt u via de Laan van Meerdervoort, Thorbeckelaan en Volendamlaan.

Omleiding 4 (rood)

Vanaf de Soestdijksekade en Zuiderpark rijdt u via de Volendamlaan, Thorbeckelaan en Laan van Meerdervoort richting het Valkenbosplein.

Omleiding 5 (paars)

Vanaf de kruising Loosduinseweg en Beeklaan (zevensprong) rijdt u via de Apeldoornselaan naar de Zuiderparklaan.

Omleiding 6 (blauw)

Vanaf de Oude Haagweg richting kruising Loosduinsekade en Beeklaan (zevensprong) gaat de omleiding via de Volendamlaan, Escamplaan en Apeldoornselaan.

Parkeren

Tijdens het werk zijn een paar parkeerplekken in uw buurt niet beschikbaar. Dit zijn plekken rondom de kruisingen waar gewerkt wordt.

Gehandicaptenparkeerplaats

Als u gebruikmaakt van een gehandicaptenparkeerplaats, kan het zijn dat u tijdelijk een andere parkeerplek krijgt. Het gaat maar om een paar gehandicaptenparkeerplaatsen in de buurt van de kruisingen. De aannemer neemt hierover graag contact met u op. Hij belt bij u aan of stopt een brief in de brievenbus zodat u contact met hem op kan nemen.

Openbaar vervoer

De tramhaltes Valkenboslaan voor tramlijn 2 zijn altijd bereikbaar.

Huisvuil

Tijdens het werk zijn een paar ORAC’s (ondergrondse restafvalcontainers) afgesloten. U kunt gebruikmaken van een andere ORAC. Hieronder ziet u een overzicht van de afgesloten ORAC’s en de andere ORAC’s die het dichtstbij zijn.

Afgesloten ORAC Andere ORAC dichtbij
Valkenboskade tegenover nummer 1 Jasmijnstraat in de buurt van nummer 1
Valkenboskade tegenover nummer 31 Jasmijnstraat in de buurt van nummer 1
Ohmstraat in de buurt van nummer 172 Mariottestraat in de buurt van nummer 81
Ohmstraat in de buurt van nummer 43 Fahrenheitstraat in de buurt van nummer 51
Loosduinseweg in de buurt van nummer 925 Fahrenheitstraat in de buurt van nummer 9
Larensestraat in de buurt van nummer 1 Larensestraat in de buurt van nummer 3