Vanaf maandag 13 maart 2023 zijn er werkzaamheden op de Moerweg tussen de Troelstrakade en de Melis Stokelaan. De werkzaamheden worden in 3 delen uitgevoerd.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

  • Van maandag 13 maart tot en met vrijdag 14 april zijn de werkzaamheden aan de Moerweg alleen in de rijrichting naar de Troelstrakade. De gemeente vervangt hier het rode asfalt op de fietspaden en het asfalt van de rijbaan. En de parkeerplaatsen krijgen een nieuwe bestrating.
    • De route richting de Troelstrakade is voor alle verkeersdeelnemers afgesloten.
    • Parkeren op dit gedeelte van de Moerweg is niet mogelijk.
    • Autoverkeer en fietsers richting de Troelstrakade worden omgeleid.
Werkgebied fase 1 van 13 maart tot en met vrijdag 14 april. De gemeente zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in de stad goed op elkaar aansluiten. Aan de Vaillantlaan en omgeving zijn ook werkzaamheden. Om de stad goed bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden aan de andere rijbaan later dit jaar uitgevoerd. Het gaat dan om de rijbaan richting de Melis Stokelaan en werkzaamheden aan de Moerweg tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade én het kruispunt met de Troelstrakade en de Soestdijksekade.

 

Van maandag 12 juni tot woensdag 2 augustus zijn de werkzaamheden aan de Moerweg in de richting naar de Melis Stokelaan.

  • De route richting de Melis Stokelaan is voor alle verkeersdeelnemers afgesloten.
  • Autoverkeer, fietsers en voetgangers richting de Melis Stokelaan worden omgeleid.

Van woensdag 2 augustus tot en met maandagochtend 21 augustus zijn de werkzaamheden aan de Moerweg in beide rijrichtingen vanaf de Melis Stokelaan tot en met het kruispunt met de Troelstrakade en de Soestdijksekade.