Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over het project Moerweg tussen Melis Stokelaan en Troelstrakade.

  • Waarom zijn er werkzaamheden aan de Moerweg?
   We voeren groot onderhoud uit aan de Moerweg, tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade. De gemeente vervangt hier het asfalt van de van de rijbanen en de fietspaden en de stoep en parkeervakken worden opnieuw bestraat. Dit doet zij uit voorzorg omdat het asfalt verouderd is.
  • Hoelang duren de werkzaamheden aan de Moerweg?
   De werkzaamheden worden in 3 delen uitgevoerd. Het eerste deel werken we van maandag 13 maart tot en met vrijdag 14 april alleen aan de rijbaan in de richting van de Troelstrakade. De andere delen voeren we uit van maandag 12 juni tot en met maandagochtend 21 augustus 2023.
  • Waar vinden de werkzaamheden aan de Moerweg plaats?
   De werkzaamheden vinden plaats aan de Moerweg tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade en op het kruispunt met de Troelstrakade en de Soestdijksekade.
  • Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden aan de Moerweg?
   Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar het Ingenieurs bureau Den Haag: GOW@denhaag.nl. U kunt ook bellen naar 14070.
  • Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden aan de Moerweg?
   Van maandag 13 maart tot en met vrijdag 14 april zijn er omleidingen. Autoverkeer richting het Veluweplein rijdt om via de Erasmusweg, de Loevesteinlaan, de Vreeswijkstraat en de Zuiderparklaan. EBS-buslijn 51 rijdt niet over de Moerweg. Ook komen de bushaltes Melis Stokelaan en Veluweplein te vervallen. Fietsers en voetgangers volgen hun routen via de ventweg van de Moerweg.