We voeren groot onderhoud uit aan de Moerweg, tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade en het kruispunt Troelstrakade – Soestdijksekade. De gemeente vervangt hier het asfalt van de van de rijbanen en de fietspaden en de stoep en parkeervakken worden opnieuw bestraat. Dit doet zij uit voorzorg omdat het asfalt verouderd is.

Wat gaat er gebeuren?

De rijbaan van de Moerweg, tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade krijgt nieuw asfalt. We vervangen het asfalt van de rijbanen en het rode asfalt op de fietspaden. De stoep en de parkeerplaatsen krijgen een nieuwe bestrating. Ook leggen we de middenbermen opnieuw aan.

Waar vinden de werkzaamheden plaats?

Het eerste deel van de werkzaamheden vinden plaats aan de rijbaan in de richting van de Troelstrakade. Dit werk voert de gemeente uit van maandag 13 maart tot en met vrijdag 14 april 2023.

De overige werkzaamheden voert de gemeente later dit jaar uit. Het tweede deel vindt plaats op aan de rijbaan in de richting van de Melis Stokelaan. Het derde deel van de werkzaamheden vinden plaat aan beide rijbanen van de Moerweg tussen de Melis Stokelaan en de Troelstrakade én op het kruispunt met de Troelstrakade en de Soestdijksekade.

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden kunnen auto’s niet parkeren in dit gedeelte van de Moerweg.

Veiligheid

De gemeente doet er alles aan om de omgeving tijdens het werk veilig te houden. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plekken. Het is goed om dit aan kinderen te vertellen en ze weg te houden van het werkterrein.

Ambulance, politie en brandweer (hulpdiensten) kunnen alleen tijdens fase 3 niet door het werkgebied rijden. Zij rijden dan een andere route.