De gemeente voert het werk in zes delen uit.

17 – 19 april 2023

Het werk start aan de Parallelweg en Wouwermanstraat. Let op deze straten sluiten we af voor het verkeer. In de Vaillantlaan is ook werk, maar auto’s kunnen hier wel rijden.

20 – 30 april 2023

Het werk aan de Wouwermanstraat gaat door. Deze straat blijft dicht voor verkeer. Ook werk in de Vaillantlaan, auto’s kunnen hier nog blijven rijden.

1 – 14 mei 2023

De Wouwermanstraat blijft dicht voor verkeer. Deze week sluiten we ook de Vaillantlaan vanaf de Parallelweg tot de Van der Vennestraat af.

15 – 23 mei 2023

De Wouwermanstraat is weer open voor verkeer. Het werk aan de Vaillantlaan vanaf de Parallelweg tot de Van der Vennestraat gaat door. De Vaillantlaan is dicht.

24 – 28 mei 2023

Ook deze week zijn we aan het werk bij het kruispunt met de Wouwermanstraat-Hoefkade-Vaillantlaan en de Vaillantlaan tot de Van der Vennestraat.

29 mei – 2 juni 2023

De Vaillantlaan is weer open. Het werk is alleen in de Wouwermanstraat tussen de Ferdinand Bolstraat en de Vaillantlaan.

Omleidingen

Tijdens het werk sluit de gemeente de straten voor het verkeer af. Voor fietsers, auto’s en openbaar vervoer zijn er omleidingen.

Geen omleiding voor voetgangers

U kunt veilig langs het werk lopen. Als dat nodig is plaatst de gemeente planken om over te lopen.

Omleiding fietsers

Voor fietsers zijn er omleidingen. Volg de borden met de omleiding voor fietsers.

Omleiding auto

Auto’s rijden om via S100, S105, S106 en S104. Dit is via de Neherkade, Erasmusweg, Moerweg Soestdijksekade, Zuiderparklaan, Loosduinsekade.

Omleiding openbaar vervoer

EBS-buslijn 51 rijdt om. Kijk voor omleidingen op www.ebs-ov.nl/haaglanden.

Omleidingskaart