De gemeente werkt in de Schilderswijk. Van maandag 17 april tot en met vrijdag 2 juni 2023. Een groot gedeelte van de wijk is dan slechter bereikbaar. In de Wouwermanstraat is het riool oud. Daarom komt er een nieuw riool. Het asfalt van de Vaillantlaan is slecht. De straat krijgt nieuw asfalt.

Het werk aan het riool

Het riool van de Wouwermanstraat is oud. Daarom komt er een nieuw riool. In het bestaande riool leggen we een nieuwe buis aan. Zo hoeft de straat niet helemaal open. En is het werk sneller klaar. Wel sluiten we de straat af voor het verkeer. Het werk is in de Wouwermanstraat, een gedeelte van de Parallelweg en bij het kruispunt met de Vaillantlaan en de Hoefkade. Kijk op de kaart.

Asfalteren van de Vaillantlaan

Het asfalt van de Vaillantlaan is in slechte staat. Daarom krijgt de straat nieuw asfalt. Het werk is in de Vaillantlaan tussen de Parallelweg en de Van der Vennestraat.

Inloopbijeenkomst

Heeft u vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst over het werk in de Schilderswijk. Er is geen presentatie. U kunt op elk moment binnenlopen.

  • Datum: dinsdag 4 april 2023
  • Tijd: van 16.00 tot 19.00 uur
  • Waar: wijkcentrum de Burcht, Stortenbekerstraat 201

Afval

De vuilniswagen kan in dit gebied uw huisvuil niet ophalen. Er staan borden in de straat. Hierop staat waar u huisvuil kwijt kunt. Misschien moet u hiervoor iets verder lopen. Voor mensen die slecht lopen, kan dit een probleem zijn. Wilt u uw buurvrouw of buurman helpen als dat nodig is?

Parkeren

In dit gebied kunt u uw auto niet parkeren. Parkeer uw auto in een andere straat. Heeft u een invalideparkeerplaats. Of parkeert u op eigen terrein. Dan wijst de gemeente een tijdelijke parkeerplaats (op kenteken) voor u aan. Stuur het kenteken van uw auto en uw adres naar: gow@denhaag.nl.

Er staan borden in de straat. Hierop staat dat u daar niet mag parkeren. Staat uw auto geparkeerd op een plek waar dat niet mag. Dan sleept de gemeente de auto weg. De eigenaar van de auto krijgt een boete.