Verspreid over de hele Televisiestraat komen 4 verkeersdrempels. Ook wordt het fietspad bij de inrit van de Televisiestraat-Fruitweg aangepast. Hier verdwijnt de slinger uit het fietspad, zodat het een recht stuk wordt. Het fietspad aan de overkant van de Fruitweg is dan tijdelijk tweerichtingsverkeer. Auto’s hebben hier geen last van.

Wanneer

De werkzaamheden duren van 10 juni tot 5 juli 2024.
Fase 1 duurt van 10 juni tot en met 21 juni.
Fase 2 duurt van 24 juni tot en met 5 juli.

Omleidingsroutes

De Televisiestraat is tijdens de werkzaamheden deels afgesloten. Afhankelijk van de fase wordt het verkeer omgeleid.

Fase 1

Tijdens de eerste fase is de Televisiestraat ongeveer halverwege de straat afgesloten. Automobilisten en fietsers kunnen via de Dynamostraat de Telexstraat, Radarstraat en het eind van de Televisiestraat bereiken.

Fase 2

Tijdens de 2e fase worden de inrit van de Televisiestraat en het fietspad op de Fruitweg afgesloten. Fietsers en automobilisten naar de Televisiestraat worden omgeleid via de rotonde naar de Dynamostraat. Fietsers die rechtdoor gaan, worden via de rotonde naar de overkant van de straat geleid. Dat fietspad is tijdelijk tweerichtingsverkeer.

Parkeerplekken tijdelijk opgeheven

Tijdens de werkzaamheden zijn enkele parkeerplekken niet beschikbaar. Het merendeel van de parkeerplekken is wél beschikbaar.

Geen overlast voor voetgangers

De stoepen worden niet opengebroken. Voor voetgangers verandert er dus niks.