De gemeente vervangt het riool in een deel van de Zwolsestraat. Voordat dit werk begint, vervangen Stedin en Dunea leidingen voor gas en water. Tijdens deze werkzaamheden zijn er verschillende omleidingen.

Omleiding plaatselijk verkeer

Van 1 november 2022 tot 1 maart 2023 is de Zwolsestraat tussen de Harstenhoekweg en de Alkmaarsestraat dicht voor auto’s en fietsers. Plaatselijk verkeer uit Scheveningen kan omrijden via de Stevinstraat, de Gentsestraat en de Harstenhoekweg.

Kaart met daarop de Zwolsestraat en de omleidingen die tijdens de uitvoer van de werkzaamheden gelden.
Plaatselijke omleiding via Stevinstraat, Gentsestraat en Harstenhoekweg

Voetgangers, parkeergarage, tankstation en autowas

Voetgangers kunnen nog wel langs de werkzaamheden lopen. Parkeergarage Strand, tankstation Tinq en Carwash blijven bereikbaar.

  • Vrijdag 23 december eind van de middag tot en met woensdag 1 maart 2023 vanuit de Van Alkemadelaan (Afbeelding 1).
Afbeelding 1: aanrijroute vanuit Alkemadelaan

Omleidingen doorgaand verkeer

Vanuit Rotterdam/Utrecht/Amsterdam volgt u de omleidingen richting Scheveningen. Deze lopen via de S101/S102 en de Nieuwe Parklaan of de Badhuisweg. Vanaf de Van Alkemadelaan rijdt u via de Pompstationsweg en de Badhuisweg richting Scheveningen. Of u rijdt via de Stevinstraat/Gentsestraat en de Harstenhoekstraat, zie de kaart hierboven.

Vanuit Scheveningen rijdt u via de Nieuwe Parklaan naar de snelwegen richting Rotterdam/Utrecht/Amsterdam.

Kaart met daarop de omgeving van Scheveningen en de wegen. Op de kaart worden de omleidingen weergegeven die gelden tijdens de werkzaamheden aan de Zwolsestraat.
Omleidingen Scheveningen strand en richting Rotterdam/Utrecht/Amsterdam