Vanaf maandag 14 oktober tot en met vrijdag 1 november 2024 werkt de gemeente Den Haag op de Laan van Wateringse Veld tussen de Middenweg en de gemeentegrens richting de Wippolderlaan. Het asfalt van de rijbanen wordt vervangen. Eerst tussen de Middenweg richting Wippolderlaan daarna in de tegengestelde richting.

Planning

De aannemer voert het werk in 2 fases uit op werkdagen vanaf 7.00 uur tot 16.00 uur.

Fase Waar Wanneer
1 Vanaf de Middenweg tot aan de Wippolderlaan gemeentegrens Westland 14 tot en met 25 oktober 2024
2 Vanaf de gemeentegrens Westland tot aan de Middenweg 28 oktober tot en met 1 november 2024

Omleidingen

Om de wijk zo goed mogelijk bereikbaar te houden werkt de aannemer per fase. Per fase plaatst de aannemer gele omleidingsborden. Zo kunt u uw woning en andere bestemmingen bereiken.

Fase 1 van 14 oktober tot en met 25 oktober

Van maandag 14 oktober tot en met zondag 27 oktober wordt doorgaand autoverkeer vanaf de Middenweg omgeleid via de route Laan van Wateringse Veld, Erasmusweg en Wippolderlaan.

Fase 2 van 28 oktober tot en met 1 november

Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november wordt doorgaand autoverkeer naar de Laan van Wateringseveld vanaf de snelweg A4 omgeleid via de Prinses Beatrixlaan, Erasmusplein en Erasmusweg of via de route Wippolderlaan en Erasmusweg.

Parkeren

In de straten waarin gewerkt wordt, kunt u tijdelijk niet parkeren. U moet uw auto op een andere plek parkeren.

Hulpdiensten

De ambulance, brandweer en politie moeten de buurt altijd goed kunnen bereiken. Parkeer uw auto daarom alleen in de toegestane parkeervakken.