Een deel van de Neherkade is dicht wegens werkzaamheden in het weekend van 25 tot en met 27 augustus 2023. De weg krijgt dan nieuw asfalt. 

Eerder dit jaar ontstond er een lek in de waterleiding van Dunea. Met een noodreparatie werd dit toen hersteld. In het weekend van 25 tot en met 27 augustus maakt de gemeente Den Haag dit werk aan de Neherkade af. Eind januari ging de Haagse Neherkade weer open voor verkeer. De gemeente gaf toen al aan dat een deel van de Neherkade, bij de tunnelbak, een nieuwe laag asfalt krijgt.

Tijdens de werkzaamheden gedeelte van de tunnelbak afgesloten

De afsluiting van de weg duurt van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur. De werkzaamheden zelf starten vrijdag om 22.00 uur en gaan dan de hele nacht door. Daarna zijn de werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of gaan door totdat het werk is afgerond. Als dat nodig is zijn er ook werkzaamheden in het weekend erna.

Deze rijbanen van de Neherkade sluit de gemeente af:

 • beide rijstoken richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan
 • 1 rijstrook richting de Calandstraat en Erasmusweg

Welke omleiding neemt u

Doorgaand verkeer op de Neherkade richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan rijdt bovenlangs om. Houd rekening met een langere reistijd. Komt u vanaf de Slachthuisstraat of Leeghwaterplein dan kunt bij de rotonde de Neherkade oprijden.

 

Vragen?

Heeft u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met Fred Theijn, toezichthouder van de gemeente. De toezichthouder is te bereiken via telefoonnummer 06 50 00 26 93. Krijgt u een voicemail? Spreek dan uw naam, vraag over de werkzaamheden aan de Neherkade en contactgegevens in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Extra drukte in augustus vanwege de Tour de France Femmes

  Den Haag is de finishstad van de eerste etappe Rotterdam – Den Haag van de Tour de France Femmes 2024. […]

  Lees verder
 • Kom naar de Dag van de Bouw!

  Op zaterdag 8 juni is het weer ‘Dag van de bouw’.  Op die dag zijn verschillende bouwplaatsen open voor publiek. […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder