Een deel van de Neherkade is dicht wegens werkzaamheden in het weekend van 25 tot en met 27 augustus 2023. De weg krijgt dan nieuw asfalt. 

Eerder dit jaar ontstond er een lek in de waterleiding van Dunea. Met een noodreparatie werd dit toen hersteld. In het weekend van 25 tot en met 27 augustus maakt de gemeente Den Haag dit werk aan de Neherkade af. Eind januari ging de Haagse Neherkade weer open voor verkeer. De gemeente gaf toen al aan dat een deel van de Neherkade, bij de tunnelbak, een nieuwe laag asfalt krijgt.

Tijdens de werkzaamheden gedeelte van de tunnelbak afgesloten

De afsluiting van de weg duurt van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur. De werkzaamheden zelf starten vrijdag om 22.00 uur en gaan dan de hele nacht door. Daarna zijn de werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of gaan door totdat het werk is afgerond. Als dat nodig is zijn er ook werkzaamheden in het weekend erna.

Deze rijbanen van de Neherkade sluit de gemeente af:

  • beide rijstoken richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan
  • 1 rijstrook richting de Calandstraat en Erasmusweg

Welke omleiding neemt u

Doorgaand verkeer op de Neherkade richting de Rijswijkseweg en Binckhorstlaan rijdt bovenlangs om. Houd rekening met een langere reistijd. Komt u vanaf de Slachthuisstraat of Leeghwaterplein dan kunt bij de rotonde de Neherkade oprijden.

 

Vragen?

Heeft u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met Fred Theijn, toezichthouder van de gemeente. De toezichthouder is te bereiken via telefoonnummer 06 50 00 26 93. Krijgt u een voicemail? Spreek dan uw naam, vraag over de werkzaamheden aan de Neherkade en contactgegevens in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder