Eind maart 2023 start het project WarmtelinQ met de aanleg van de warmtetransportleiding onder de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Voor deze werkzaamheden zijn de rijbanen van de weg om de beurt afgesloten. Dit duurt tot en met april 2024 en kan leiden tot extra verkeersdrukte van en naar Den Haag. Begin maart start de aannemer met de voorbereidingen van het werk en ook dan is de weg (gedeeltelijk) afgesloten. 

Een overzicht: 

 • Van vrijdagavond 3 maart 19.30 uur tot en met zondag 5 maart afgesloten in de richting van Den Haag. Vanuit Den Haag is de gebruikelijke route vrij. 
 • Van maandag 20 tot en met zondag 26 maart 2023 in de richting van Den Haag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de Generaal Spoorlaan en de Van Vredenburchweg. 
 • Vanaf maandag 27 maart sluit de aannemer de rijbaan vanuit Den Haag richting Delft af voor alle verkeer. Dan wordt de leiding onder de weg door aangelegd. U maakt tot en met april 2024 gebruik van de andere weghelft (richting Den Haag). Daarvan is in beide richtingen één rijstrook beschikbaar.  

U vindt een compleet en actueel overzicht van de afsluitingen en omleidingen (inclusief kaartjes) op de website van WarmtelinQ: Werkzaamheden Prinses Beatrixlaan › WarmtelinQ  

Contact 

Aannemer A.Hak informeert geïnteresseerden via de A.Hak Omgevingsapp. Hier vindt u regelmatig belangrijke informatie over de werkzaamheden, verkeersinformatie en eventuele hinder.  

WarmtelinQ heeft per gemeente een contactpersoon aangesteld die alles weet van de werkzaamheden en mogelijke overlast. Voor regio Den Haag is dit Martin Warmerdam. U kunt hem mailen op het e-mailadres M.A.V.Warmerdam@gasunie. 

Heeft u een algemene vraag over het project? Stuur dan een e-mail naar communicatie@warmtelinq.nl. 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

  Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

  In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

  Lees verder
 • Minder treinen in juli 2024

  ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Daarom is er een aangepaste dienstregeling tussen 13 en 27 juli […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder