Eind maart 2023 start het project WarmtelinQ met de aanleg van de warmtetransportleiding onder de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Voor deze werkzaamheden zijn de rijbanen van de weg om de beurt afgesloten. Dit duurt tot en met april 2024 en kan leiden tot extra verkeersdrukte van en naar Den Haag. Begin maart start de aannemer met de voorbereidingen van het werk en ook dan is de weg (gedeeltelijk) afgesloten. 

Een overzicht: 

 • Van vrijdagavond 3 maart 19.30 uur tot en met zondag 5 maart afgesloten in de richting van Den Haag. Vanuit Den Haag is de gebruikelijke route vrij. 
 • Van maandag 20 tot en met zondag 26 maart 2023 in de richting van Den Haag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de Generaal Spoorlaan en de Van Vredenburchweg. 
 • Vanaf maandag 27 maart sluit de aannemer de rijbaan vanuit Den Haag richting Delft af voor alle verkeer. Dan wordt de leiding onder de weg door aangelegd. U maakt tot en met april 2024 gebruik van de andere weghelft (richting Den Haag). Daarvan is in beide richtingen één rijstrook beschikbaar.  

U vindt een compleet en actueel overzicht van de afsluitingen en omleidingen (inclusief kaartjes) op de website van WarmtelinQ: Werkzaamheden Prinses Beatrixlaan › WarmtelinQ  

Contact 

Aannemer A.Hak informeert geïnteresseerden via de A.Hak Omgevingsapp. Hier vindt u regelmatig belangrijke informatie over de werkzaamheden, verkeersinformatie en eventuele hinder.  

WarmtelinQ heeft per gemeente een contactpersoon aangesteld die alles weet van de werkzaamheden en mogelijke overlast. Voor regio Den Haag is dit Martin Warmerdam. U kunt hem mailen op het e-mailadres M.A.V.Warmerdam@gasunie. 

Heeft u een algemene vraag over het project? Stuur dan een e-mail naar communicatie@warmtelinq.nl. 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Druk weekend verwacht in Den Haag (11 en 12 maart)

  In het weekend van 11 en 12 maart verwachten we veel mensen in Den Haag. Er staan meerdere evenementen gepland, […]

  Lees verder
 • Bereikbaarheid Den Haag tijdens de City-Pier-City Loop

  Op zondag 12 maart 2023 wordt de 47e City-Pier-City Loop gehouden. Dit grootste hardloopevenement van Den Haag trekt tienduizenden toeschouwers. […]

  Lees verder
 • Haagse Neherkade weer open voor verkeer

  De Neherkade is weer open voor verkeer. De kade is vanwege een lek in een watertransportleiding van Dunea tussen de […]

  Lees verder