De Binckhorstbrug is 90 jaar oud en in slechte staat. Daarom moet de brug gerenoveerd worden. Tot het zover is, blijft de gemeente de brug onderhouden. Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 december 2023 is er onderhoud aan het deel van de brug dat kan bewegen. Het werk wordt overdag uitgevoerd tussen 9.00 en 16.00 uur. Tijdens deze werktijden staat de brug open. Het verkeer wordt met borden omgeleid:

  •  Vracht- en autoverkeer wordt omgeleid via de Maanweg-Regulusweg-Supernovaweg
  • Fietsers en voetganger worden omgeleid via de Prinses Mariannelaan–Regulusweg-Zonweg

Na het onderhoud blijven de maatregelen voor verkeer gelden

De Binckhorstbrug is in slechte staat en niet meer geschikt voor zwaar verkeer. Daarom heeft de gemeente halverwege 2022 maatregelen genomen. Zwaar verkeer wordt omgeleid en de weg is smaller gemaakt. Ook is de maximumsnelheid verlaagd van 50 naar 30 km per uur. Hierdoor kan de brug veilig gebruikt worden door het overige verkeer. Ook na het onderhoud blijven de maatregelen gelden.

Meer informatie over werkzaamheden aan de Binckhorstbrug kunt u vinden op denhaag.nl/Binckhorstbrug

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder