Van maandag 4 september tot eind oktober 2023 kan verkeer niet over de Waldorpstraat vanaf de Viaductweg tot aan de Neherkade. De andere richting kan verkeer wel over de Waldorpstraat. Fietsverkeer blijft wel mogelijk in beide richtingen.

Van 4 september tot en met eind oktober 2023 komt er nieuwe bestrating langs de woningen en bedrijven en een nieuwe asfaltlaag op de weg. Het asfalteren gebeurt op donderdagavond 26 oktober 2023 vanaf 18.00 tot vrijdagochtend 27 oktober 7.00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt de Waldorpstraat eenrichtingsverkeer vanaf de Neherkade tot de Viaductweg. Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar via rijplaten en/of loopschotten.  Fietsers kunnen over de loopplaten met hun fiets aan de hand.

Parkeren

Tijdens het werk kunt u niet parkeren op dit gedeelte van de Waldorpstraat aan de kant van de wasstraat. Voordat de werkzaamheden beginnen, komen daar verkeersborden te staan, waarop staat in welke periode u daar niet mag parkeren. Auto’s die nog geparkeerd staan wanneer het parkeerverbod ingaat, worden op kosten van de eigenaar weggesleept.

Herinrichting Petroleumhaven

De werkzaamheden horen bij de herinrichting van de Petroleumhaven. In dit gebied zijn woningen gebouwd. Ook komt er nog een jachthaven en horeca. De totale herinrichting duurt tot eind oktober 2023.

Meer informatie

Meer informatie over de herinrichting vindt u op de van Habo GWW. Deze kunt u downloaden in de Google Playstore of de Apple Appstore. Kies daarin het project ‘Petroleumhaven’.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Binckhorstbrug paar dagen dicht voor verkeer

  De Binckhorstbrug is 90 jaar oud en in slechte staat. Daarom moet de brug gerenoveerd worden. Tot het zover is, […]

  Lees verder
 • Werkzaamheden op en rond Pletterijkade 

  Vanaf maart 2024 werkt de gemeente Den Haag op en rond de Pletterijkade. De gemeente vervangt de kademuur en de […]

  Lees verder
 • Test met fiets- en terrasvlonders

  In de Weimarstraat en de Sumatrastraat zijn deze winter zo’n 10 extra fietsparkeerplaatsen. In de zomer is er juist extra […]

  Lees verder