Het asfalt op het kruispunt Neherkade – Rijswijkseweg is op een aantal plekken beschadigd. De weg is hier zeer slecht en wordt met spoed gerepareerd. Dit gebeurt in de avond en nacht van 11 april 2024.

Afsluiting kruising 11-12 april van 21.00 – 05.00 uur

Het werk wordt uitgevoerd op donderdagavond 11 april 2024 vanaf 21.00 uur en duurt tot de vroege ochtend van vrijdag 12 april om 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt afgesloten voor verkeer.

Omleidingen

 • Vanaf de Binckhorstlaan wordt u omgeleid via de Schenkkade – Weteringkade – Rijswijkseplein naar de Rijswijkseweg.
 • Vanaf de Rijswijkseweg rijdt u via de Waldorpstraat, het Leegwaterplein naar de Neherkade.

Verkeer kan de route volgen via de gele omleidingsborden. Er zijn verkeersregelaars om het verkeer op een veilige manier te begeleiden.

Het openbaar vervoer heeft geen hinder van de werkzaamheden.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden, neem contact op met Fred Theijn , toezichthouder gemeente Den Haag via: fred.theijn@denhaag.nl.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

  Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

  In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

  Lees verder
 • Minder treinen in juli 2024

  ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Daarom is er een aangepaste dienstregeling tussen 13 en 27 juli […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder