Vanaf zondagavond 3 september 22.00 uur sluit de gemeente een deel van de N211 bij de Lozerlaan af voor verkeer. De afsluiting is nodig om dit gedeelte van de Lozerlaan opnieuw te asfalteren. Om langdurige overlast te voorkomen voert de gemeente de werkzaamheden in een korte periode uit. De werktijden zijn overdag en soms ook in de avond en nacht. Voetgangers, (brom)fietsers, openbaar vervoer en autoverkeer worden omgeleid.

Het asfalt van de Lozerlaan is in zeer slechte staat en het is noodzakelijk om dit snel te vervangen. Het niet tijdig vervangen van asfalt levert onveilige (verkeer)situaties op. Daarom is gekozen om de Lozerlaan korte tijd in zijn geheel af te sluiten om de weg zo snel mogelijk te asfalteren.

Korte periode van werkzaamheden

De werkzaamheden zelf beginnen op maandag 4 september en duren tot en met vrijdag 15 september 2024. De werktijden zijn overdag en soms ook in avond en nacht. Vrijdagmiddag 15 september gaat de weg weer open.

Meer informatie

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Veteranendag 2024: bereikbaarheid binnenstad

  Op zaterdag 29 juni 2024 is het Nederlandse Veteranendag. Een groot deel van de Haagse binnenstad is dan afgesloten voor […]

  Lees verder
 • Extra drukte in augustus vanwege de Tour de France Femmes

  Den Haag is de finishstad van de eerste etappe Rotterdam – Den Haag van de Tour de France Femmes 2024. […]

  Lees verder
 • Kom naar de Dag van de Bouw!

  Op zaterdag 8 juni is het weer ‘Dag van de bouw’.  Op die dag zijn verschillende bouwplaatsen open voor publiek. […]

  Lees verder