Vanaf zondagavond 3 september 22.00 uur sluit de gemeente een deel van de N211 bij de Lozerlaan af voor verkeer. De afsluiting is nodig om dit gedeelte van de Lozerlaan opnieuw te asfalteren. Om langdurige overlast te voorkomen voert de gemeente de werkzaamheden in een korte periode uit. De werktijden zijn overdag en soms ook in de avond en nacht. Voetgangers, (brom)fietsers, openbaar vervoer en autoverkeer worden omgeleid.

Het asfalt van de Lozerlaan is in zeer slechte staat en het is noodzakelijk om dit snel te vervangen. Het niet tijdig vervangen van asfalt levert onveilige (verkeer)situaties op. Daarom is gekozen om de Lozerlaan korte tijd in zijn geheel af te sluiten om de weg zo snel mogelijk te asfalteren.

Korte periode van werkzaamheden

De werkzaamheden zelf beginnen op maandag 4 september en duren tot en met vrijdag 15 september 2024. De werktijden zijn overdag en soms ook in avond en nacht. Vrijdagmiddag 15 september gaat de weg weer open.

Meer informatie

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Binckhorstbrug paar dagen dicht voor verkeer

  De Binckhorstbrug is 90 jaar oud en in slechte staat. Daarom moet de brug gerenoveerd worden. Tot het zover is, […]

  Lees verder
 • Werkzaamheden op en rond Pletterijkade 

  Vanaf maart 2024 werkt de gemeente Den Haag op en rond de Pletterijkade. De gemeente vervangt de kademuur en de […]

  Lees verder
 • Test met fiets- en terrasvlonders

  In de Weimarstraat en de Sumatrastraat zijn deze winter zo’n 10 extra fietsparkeerplaatsen. In de zomer is er juist extra […]

  Lees verder