Van zondagavond 2 juni tot en met zaterdagochtend 29 juni 2024 voert de gemeente werkzaamheden uit bij de Utrechtsebaan (A12). Het gaat om onderhoudswerkzaamheden in de kelder onder het gebouw ‘The Bridge’. Om veilig te kunnen werken sluit de gemeente oprit 2 naar de Utrechtsebaan af.

Het werk start op zondagavond 2 juni om 22 uur en gaat door tot maandagavond 23.00 uur. Daarna zijn de werktijden van 7.00 tot 23.00 uur. Op zondagen wordt er niet gewerkt. Op vrijdagavond 28 juni gaat het werk door tot en met zaterdagochtend 29 juni 5.00 uur. Daarna gaat de oprit weer open voor verkeer. Door onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld door slecht weer of tegenvallers) is het mogelijk dat er ook in de nachten of op zondagen werkzaamheden plaatsvinden.

Omleidingen

Verkeer in de richting naar Amsterdam (A4), Utrecht (A12) of Rotterdam (A4 en A13) wordt in de stad omgeleid via de Prinses Beatrixlaan naar oprit 3 van de Utrechtsebaan (A12).

Meer informatie

www.denhaag.nl/utrechtsebaan

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Extra drukte in augustus vanwege de Tour de France Femmes

  Den Haag is de finishstad van de eerste etappe Rotterdam – Den Haag van de Tour de France Femmes 2024. […]

  Lees verder
 • Kom naar de Dag van de Bouw!

  Op zaterdag 8 juni is het weer ‘Dag van de bouw’.  Op die dag zijn verschillende bouwplaatsen open voor publiek. […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder