In de wijk Rustenburg-Noord vervangt de gemeente het riool. Het aanleggen van het riool in de Soestdijksekade tussen de Escamplaan en Loosduinsekade is klaar. De laatste werkzaamheden in deze straat zijn het asfalteren van de rijbaan. Deze werkzaamheden voeren wij uit van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023.

Soestdijksekade in de richting van Loosduinsekade tijdelijk afgesloten

De Soestdijksekade is in de richting van de Loosduinsekade tijdelijk afgesloten voor al het verkeer van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023. (Brom)fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan overkant (oneven huisnummers). Autoverkeer wordt omgeleid via de Escamplaan en Zuiderparklaan of via de Volendamlaan.

Nieuwe riolering in Rustenburg-Noord

In Rustenburg-Noord legt de gemeente een nieuw riool aan. Dit is het gebied tussen de Soestdijksekade, Loosduinsekade, Zuiderparklaan en Escamplaan krijgt hier een nieuw riool. Deze werkzaamheden duren tot eind november 2023.

Zie ook Rustenburg Noord: nieuwe riolering

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Werkzaamheden op en rond Pletterijkade 

  Vanaf maart 2024 werkt de gemeente Den Haag op en rond de Pletterijkade. De gemeente vervangt de kademuur en de […]

  Lees verder
 • Test met fiets- en terrasvlonders

  In de Weimarstraat en de Sumatrastraat zijn deze winter zo’n 10 extra fietsparkeerplaatsen. In de zomer is er juist extra […]

  Lees verder
 • Onderzoek Hofzichtlaan naar 2 rijstroken 

  De gemeente Den Haag gaat onderzoeken wat er gebeurt als de Hofzichtlaan smaller wordt. Het plan is om van de […]

  Lees verder