In de wijk Rustenburg-Noord vervangt de gemeente het riool. Het aanleggen van het riool in de Soestdijksekade tussen de Escamplaan en Loosduinsekade is klaar. De laatste werkzaamheden in deze straat zijn het asfalteren van de rijbaan. Deze werkzaamheden voeren wij uit van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023.

Soestdijksekade in de richting van Loosduinsekade tijdelijk afgesloten

De Soestdijksekade is in de richting van de Loosduinsekade tijdelijk afgesloten voor al het verkeer van donderdag 13 juli tot en met maandag 17 juli 2023. (Brom)fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan overkant (oneven huisnummers). Autoverkeer wordt omgeleid via de Escamplaan en Zuiderparklaan of via de Volendamlaan.

Nieuwe riolering in Rustenburg-Noord

In Rustenburg-Noord legt de gemeente een nieuw riool aan. Dit is het gebied tussen de Soestdijksekade, Loosduinsekade, Zuiderparklaan en Escamplaan krijgt hier een nieuw riool. Deze werkzaamheden duren tot eind november 2023.

Zie ook Rustenburg Noord: nieuwe riolering

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Gemeente vervangt verkeerscamera’s

  De verkeerscamera’s bij de Haagse verkeerslichten zijn aan het einde van hun gebruiksduur. Daarom vervangt de gemeente in de hele […]

  Lees verder
 • Prorail werkt aan het spoor tussen Gouda en Den Haag Ypenburg

  ProRail werkt van zaterdag 13 april tot en met zondag 21 april 2024 aan het spoor tussen Gouda en Den […]

  Lees verder
 • Eerste weekend van april: drukte op de weg

  In het weekend van 6 en 7 april 2024 verwacht de gemeente dat het druk wordt op wegen in en […]

  Lees verder