Van 24 tot 26 juli 2023 voert HTM herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt langs het spoor van tramlijn 12. De Edisonstraat is daarom dicht op 24 en 25 juli 2023. Verkeer wordt omgeleid door verkeersregelaars. Verkeer op de Valkenboslaan moet rekening houden met vertraging.

Onderhoud

Het asfalt langs het spoor van tramlijn 12 is aan onderhoud toe. Uitstel van het herstel kan vooral voor fietsers gevaarlijke situaties opleveren. Het asfalt krijgt een nieuwe laag, waardoor het veiliger is.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de week van 24 juli 2023 omdat tramlijn 12 op dit moment al buiten dienst is wegens onderhoudswerkzaamheden. Ook is de Edisonstraat in deze week al minder druk vanwege de schoolvakantie.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder