Verkeer op de Lozerlaan moet vrijdag 2 juni en maandag 5 juni 2023 rekening houden met vertraging. De gemeente voert reparaties uit aan het asfalt. In beide richtingen blijft in ieder geval steeds 1 rijstrook open.

Op de Lozerlaan zijn gaten en beschadigingen in het asfalt ontstaan. Dit kan zorgen voor onveilige situaties, daarom voert de gemeente op vrijdag 2 juni en maandag 5 juni 2023 spoedreparaties uit. Het gaat om het gedeelte tussen de Escamplaan en de Erasmusweg en in de andere richting het deel tussen de Meppelweg en de Escamplaan. Het werk wordt gedaan tussen 9.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden is de weg volledig open voor verkeer.

Update: Ook vrijdag 9 juni 2023 werkt de gemeente tussen 9.00 en 15.00 uur aan het asfalt op de Lozerlaan.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder