De Entree en Fietsenstalling (EeF) en de appartementenblokken van Nieuw Kijkduin krijgen steeds meer vorm. Binnenkort begint de aanleg van de nieuwe boulevard. De volgende klus is de opgang langs het appartementencomplex Zeehaghe. Alle werkzaamheden vinden plaats binnen de bestaande bouwhekken van Nieuw Kijkduin. Er is verder geen hinder voor bewoners en bezoekers van Kijkduin.

Geen werkzaamheden tijdens badseizoen

De werkzaamheden aan de EeF en aan Nieuw Kijkduin gaan in de zomer gewoon door, maar om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen, wordt er in de zomerperiode niet gewerkt op andere plekken. Na het badseizoen begint de aannemer met zijn werk op het Deltaplein en aan het stuk boulevard dat nu al toegankelijk is. Het strand blijft vanaf dit plein altijd via 1 of 2 opgangen bereikbaar.

Hoek van Hollandlaan

Daarna begint de herinrichting van een deel van de Hoek van Hollandlaan, de rijbaan van het Deltaplein en de Kijkduinsestraat tussen de Zandvoortselaan en het Deltaplein. Dit veroorzaakt enige overlast. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer mei 2024.

Werkzaamheden voor de ondergrondse fietsenstalling onder het Deltaplein in Kijkduin

Meer over de werkzaamheden

Kijkduin BAD: werkzaamheden

Kijkduin BAD: planning

Kijkduin BAD: veelgestelde vragen

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Gemeente vervangt verkeerscamera’s

  De verkeerscamera’s bij de Haagse verkeerslichten zijn aan het einde van hun gebruiksduur. Daarom vervangt de gemeente in de hele […]

  Lees verder
 • Prorail werkt aan het spoor tussen Gouda en Den Haag Ypenburg

  ProRail werkt van zaterdag 13 april tot en met zondag 21 april 2024 aan het spoor tussen Gouda en Den […]

  Lees verder
 • Eerste weekend van april: drukte op de weg

  In het weekend van 6 en 7 april 2024 verwacht de gemeente dat het druk wordt op wegen in en […]

  Lees verder