De Entree en Fietsenstalling (EeF) en de appartementenblokken van Nieuw Kijkduin krijgen steeds meer vorm. Binnenkort begint de aanleg van de nieuwe boulevard. De volgende klus is de opgang langs het appartementencomplex Zeehaghe. Alle werkzaamheden vinden plaats binnen de bestaande bouwhekken van Nieuw Kijkduin. Er is verder geen hinder voor bewoners en bezoekers van Kijkduin.

Geen werkzaamheden tijdens badseizoen

De werkzaamheden aan de EeF en aan Nieuw Kijkduin gaan in de zomer gewoon door, maar om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen, wordt er in de zomerperiode niet gewerkt op andere plekken. Na het badseizoen begint de aannemer met zijn werk op het Deltaplein en aan het stuk boulevard dat nu al toegankelijk is. Het strand blijft vanaf dit plein altijd via 1 of 2 opgangen bereikbaar.

Hoek van Hollandlaan

Daarna begint de herinrichting van een deel van de Hoek van Hollandlaan, de rijbaan van het Deltaplein en de Kijkduinsestraat tussen de Zandvoortselaan en het Deltaplein. Dit veroorzaakt enige overlast. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer mei 2024.

Werkzaamheden voor de ondergrondse fietsenstalling onder het Deltaplein in Kijkduin

Meer over de werkzaamheden

Kijkduin BAD: werkzaamheden

Kijkduin BAD: planning

Kijkduin BAD: veelgestelde vragen

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Werkzaamheden op en rond Pletterijkade 

  Vanaf maart 2024 werkt de gemeente Den Haag op en rond de Pletterijkade. De gemeente vervangt de kademuur en de […]

  Lees verder
 • Test met fiets- en terrasvlonders

  In de Weimarstraat en de Sumatrastraat zijn deze winter zo’n 10 extra fietsparkeerplaatsen. In de zomer is er juist extra […]

  Lees verder
 • Onderzoek Hofzichtlaan naar 2 rijstroken 

  De gemeente Den Haag gaat onderzoeken wat er gebeurt als de Hofzichtlaan smaller wordt. Het plan is om van de […]

  Lees verder