De afgelopen maanden maakte de gemeente samen met HTM het spoor en de haltes van tramlijn 17 (voorheen tramlijn 16) geschikt voor nieuwe lagevloertrams. Deze nieuwe trams hebben een lage instap. Daardoor kunnen ook mensen met een rolstoel, rollator of kinderwagen gemakkelijk instappen. Zo maakt de gemeente het openbaar vervoer toegankelijk voor iedereen.

Verbindt wijken tussen Wateringen en het Statenkwartier

Vanaf 8 juli rijdt tram 17 weer de gebruikelijke route. Deze route verbindt verschillende wijken tussen Wateringen en het Statenkwartier met elkaar. Winkels in het Haagse Centrum, met de charme van het Hofkwartier, het gezellige Zeeheldenkwartier en de vernieuwde Frederik Hendriklaan zijn zo weer gemakkelijk bereikbaar.

Bekijk de actuele reisinformatie op: https://www.htm.nl/dienstregeling/tram-17

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder