Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen de Erasmusweg en de A4. Vanwege de veiligheid voor weggebruikers wordt dan het asfalt op de N211 Wippolderlaan in beide richtingen hersteld.

Het asfalt op de N211 Wippolderlaan is in beide richtingen aan onderhoud toe. Door slijtage van de bovenste laag asfalt op een groot gedeelte van de N211 Wippolderlaan moest de provincie al meerdere noodreparaties uitvoeren. Om onverwachte spoedreparaties of gevaarlijke situaties te voorkomen, wordt het asfalt nu in 1 keer hersteld. De asfaltwerkzaamheden aan de N211 Wippolderlaan vinden plaats tussen vrijdag 5 juli 22.00 uur en maandagochtend 04.00 uur.

Ondergrondse doorgang

Tegelijk met dit werk plaatst de provincie ook een ondergrondse doorgang voor water onder de Wateringveldseweg. Deze ondergrondse waterdoorgang is onderdeel van de aanpassingen aan de N211 Wippolderlaan. Hiervoor isde Wateringveldseweg tussen de Wippolderlaan en het bedrijventerrein Wateringen afgesloten in beide richtingen vanaf vrijdag 5 juli 10.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur. Door dit werk tegelijk te doen, beperkt de provincie zoveel mogelijk de overlast voor weggebruikers, omwonenden en bedrijven. De weekendafsluiting zorgt naar verwachting voor hinder en langere reistijden. Het bedrijventerrein Wateringen blijft bereikbaar via de Dorpskade (noordzijde).

Omleidingsroutes

Bedrijven, bezoekers van bedrijven en omwonenden kunnen door de weekendafsluiting – met name door de afsluiting van de Wateringveldseweg vrijdag overdag – te maken krijgen met extra drukte op de omleidingsroutes en met langere reistijden. Kijk voor de omleidingsroutes op de website van de provincie.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Extra drukte in augustus vanwege de Tour de France Femmes

  Den Haag is de finishstad van de eerste etappe Rotterdam – Den Haag van de Tour de France Femmes 2024. […]

  Lees verder
 • Kom naar de Dag van de Bouw!

  Op zaterdag 8 juni is het weer ‘Dag van de bouw’.  Op die dag zijn verschillende bouwplaatsen open voor publiek. […]

  Lees verder
 • Oprit 2 naar Utrechtsebaan (A12) afgesloten

  Van zondagavond 2 juni tot en met zaterdagochtend 29 juni 2024 voert de gemeente werkzaamheden uit bij de Utrechtsebaan (A12). […]

  Lees verder