Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen de Erasmusweg en de A4. Vanwege de veiligheid voor weggebruikers wordt dan het asfalt op de N211 Wippolderlaan in beide richtingen hersteld.

Het asfalt op de N211 Wippolderlaan is in beide richtingen aan onderhoud toe. Door slijtage van de bovenste laag asfalt op een groot gedeelte van de N211 Wippolderlaan moest de provincie al meerdere noodreparaties uitvoeren. Om onverwachte spoedreparaties of gevaarlijke situaties te voorkomen, wordt het asfalt nu in 1 keer hersteld. De asfaltwerkzaamheden aan de N211 Wippolderlaan vinden plaats tussen vrijdag 5 juli 22.00 uur en maandagochtend 04.00 uur.

Ondergrondse doorgang

Tegelijk met dit werk plaatst de provincie ook een ondergrondse doorgang voor water onder de Wateringveldseweg. Deze ondergrondse waterdoorgang is onderdeel van de aanpassingen aan de N211 Wippolderlaan. Hiervoor is de Wateringveldseweg tussen de Wippolderlaan en het bedrijventerrein Wateringen afgesloten in beide richtingen vanaf vrijdag 5 juli 10.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur. Door dit werk tegelijk te doen, beperkt de provincie zoveel mogelijk de overlast voor weggebruikers, omwonenden en bedrijven. De weekendafsluiting zorgt naar verwachting voor hinder en langere reistijden. Het bedrijventerrein Wateringen blijft bereikbaar via de Dorpskade (noordzijde).

Omleidingsroutes

Bedrijven, bezoekers van bedrijven en omwonenden kunnen door de weekendafsluiting – met name door de afsluiting van de Wateringveldseweg vrijdag overdag – te maken krijgen met extra drukte op de omleidingsroutes en met langere reistijden. Kijk voor de omleidingsroutes op de website van de provincie.

Zie ook

Utrechtsebaan afslag 2 (A12): bouw kantoor ANWB

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder