Provincie Zuid-Holland gaat werken aan de N211 – tussen de A4 en de N222. De weg krijgt er in beide richtingen een rijstrook bij. Met deze aanpassingen kan het verkeer beter doorrijden op de N211 en N222. De N211 Wippolderlaan is een belangrijke verbindingsweg tussen Greenport West-Holland en Den Haag Zuidwest.

Het aanpassen van de N211 Wippolderlaan is ingrijpend. Voor de veiligheid van bouwers en weggebruikers moet aannemer Westlandse Entree een aantal keer de weg afsluiten. Deze werkzaamheden worden in het weekend uitgevoerd, zodat op werkdagen de weg open kan blijven voor het (vracht)verkeer. Verschillende maatregelen worden genomen om de hinder voor omwonenden, bedrijven en weggebruikers te beperken. De provincie adviseert weggebruikers een alternatief voor de auto te gebruiken als dat kan.

Weekendafsluitingen

De N211 Wippolderlaan is – tussen de A4 en de Erasmusweg – in beide richtingen afgesloten in het weekend van:

 • Vrijdag 5 april 22.00 uur tot maandag 8 april 2024 04.00 uur.

Nood- en hulpdiensten mogen de werkzaamheden op de N211 Wippolderlaan passeren. Ook bus 37 rijdt (langs de werkzaamheden) de normale route.

Meer informatie

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Gemeente vervangt verkeerscamera’s

  De verkeerscamera’s bij de Haagse verkeerslichten zijn aan het einde van hun gebruiksduur. Daarom vervangt de gemeente in de hele […]

  Lees verder
 • Prorail werkt aan het spoor tussen Gouda en Den Haag Ypenburg

  ProRail werkt van zaterdag 13 april tot en met zondag 21 april 2024 aan het spoor tussen Gouda en Den […]

  Lees verder
 • Eerste weekend van april: drukte op de weg

  In het weekend van 6 en 7 april 2024 verwacht de gemeente dat het druk wordt op wegen in en […]

  Lees verder