Van vrijdagavond 16 tot en met maandagochtend 19 februari voert de gemeente werkzaamheden uit aan de Utrechtsebaan (A12). Hierbij wordt alleen oprit 3 Bezuidenhout naar de Utrechtsebaan afgesloten.

Bij oprit 3 moet een gedeelte van het riool vernieuwd worden. Het riool wordt gerenoveerd door een nieuwe kunststof buis aan te brengen in het bestaande riool. Het is dan niet nodig om het nieuwe asfalt open te breken.

Afsluitingen

Tijdens de werkzaamheden aan het riool sluit de gemeente alleen oprit 3 (Bezuidenhout) naar de Utrechtsebaan af. Verder moeten reizigers die de stad uit rijden rekening houden met een afsluiting van de rechterrijstrook en een maximum snelheid van 50 km/uur.

Omleidingen

In het Centrum van Den Haag wordt verkeer naar de snelwegen A4, A12 en A13 omgeleid via:

 • Oprit 2 naar de Utrechtsebaan.
 • Rijswijkseplein, S100 en S108 naar oprit 4 (Voorburg).
 • Rijswijkseplein, S100 en S107 (Rotterdamsebaan).

Renovatie Utrechtsebaan

De 50 jaar oude Utrechtsebaan werd in 2022 gerenoveerd. De gemeente heeft hier 12.500 ton asfalt van de weg verwijderd en 16.000 ton nieuw asfalt neergelegd. In het asfalt werd 15 km nieuwe markering en belijning aangebracht. Ook de wanden zijn gerenoveerd en verkeerssystemen zijn vervangen. De weg kan nu weer tientallen jaren mee.

Meer informatie

www.denhaag.nl/utrechtsebaan

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

  Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

  In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

  Lees verder
 • Minder treinen in juli 2024

  ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Daarom is er een aangepaste dienstregeling tussen 13 en 27 juli […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder