Deze zomer werkt HTM op verschillende plekken aan sporen, wissels en bovenleiding. Dit heeft gevolgen voor de routes van tram 2,3,4 en 12, maar ook voor het wegverkeer. Op de website van de HTM is terug te vinden wat de gevolgen zijn voor tram 2,3,4 en 12.

Lijnbaan – Prinsegracht

Tijdens het werk aan de tramsporen van tramlijn 3 en 4 op de Lijnbaan – Prinsegracht wordt het wegverkeer omgeleid. Kijk voor de precieze data en de omleidingsroutes voor het wegverkeer op de website van de HTM.

Laan van Meerdervoort richting Kijkduin

Het weg- en fietsverkeer vanaf de Fahrenheitstraat tot aan de Anton de Haenstraat moet omrijden tijdens het werk aan de de tramsporen en bovenleiding van tramlijn 3 op de Laan van Meerdervoort tussen De Savornin Lohmanplein en Waldeck Pyrmontkade. Kijk voor de precieze data en de omleidingsroutes op deze webpagina van de HTM.

 

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder