In de eerste helft van 2024 zijn er veel werkzaamheden in en rond Den Haag. Allereerst werkt de gemeente in januari en februari 2024 aan het herstel van de pompkelders en de riolering van de Utrechtsebaan.

Andere opdrachtgevers

Behalve de gemeente werken ook andere opdrachtgevers aan de weg. Rijkswaterstaat werkt van februari tot en met mei 2024 aan de Sijtwendetunnels (N14), Van 17 januari tot 24 juli 2024 werkt de gemeente Westland aan de Herenstraat – Oosteinde, de verkeersader die Den Haag verbindt met het Westland. Provincie Zuid-Holland werkt aan de Wippolderlaan (N211) en WarmtelinQ werkt door aan de aanleg van de warmteleiding door Rijswijk en Den Haag.

Treinverkeer

Ook werkt ProRail nog aan het emplacement op station Den Haag Centraal. Dat heeft gevolgen voor de dienstregeling. Op sommige dagen zullen er geen of minder treinen rijden op bepaalde trajecten.

Meer informatie

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder