Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over het project

Waarom zijn er werkzaamheden aan de Hofzichtlaan?

De gemeente richt de Hofzichtlaan opnieuw in. Hierbij worden de 2 rijstroken op de wegvakken teruggebracht naar 1 rijstrook. Dat gebeurt in allebei de rijrichtingen. Voor een betere doorstroming van het verkeer blijven bij de kruispunten wel 2 rijstroken. Uitzondering is het kruispunt Hofzichtlaan met Het Kleine Loo. Hier komt in de richting naar Leidschendam wel één rijstrook.

Hoelang duren de werkzaamheden aan de Hofzichtlaan?

De werkzaamheden voert de gemeente in 2 delen uit. Fase 1 van augustus tot en met december 2024. En fase 2 van april tot en met juni 2025.

Waar vinden de werkzaamheden aan de Hofzichtlaan plaats?

In 2024 worden de werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan in de rijrichting van Het Kleine Loo naar de Bezuidenhoutseweg, inclusief het hele kruispunt met de Bezuidenhoutseweg. In 2025 vinden de werkzaamheden plaats aan rijbaan van Bezuidenhoutseweg naar Het Kleine Loo.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden aan de Hofzichtlaan?

Heeft u een vraag over het de herinrichting van de Hofzichtlaan? Neem dan contact op met de gemeente via het e-mailadres hofzichtlaan@denhaag.nl. Of bel op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur met 14070. Geef aan dat het gaat om de Hofzichtlaan.

Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden aan de Hofzichtlaan?

De omleidingen worden later bekend gemaakt.