Tijdens het werk kunt u de winkels, de horeca, het hotel, de woningen, het strand en de strandpaviljoens in Kijkduin Bad gewoon bereiken.

De winkels en het strand bereikt u via de nieuwe woonblokken. Vanaf het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan komt achterlangs het hotel een tijdelijk voetpad naar het strand en de boulevard. De Sterflats aan het Deltaplein blijven bereikbaar via de Hoek van Hollandlaan en het Deltaplein. U bereikt het hotel via de gebruikelijke route (langs het bouwterrein, dat is ook de aanrijroute voor het bouwverkeer).

Kaart met daarop een deel van Kijkduin. Op de kaart worden de omleidingsroutes aangegeven die tijdens de werkzaamheden gelden.
Omleidingsroutes Kijkduin

Parkeergarage tijdelijk gesloten

Bewoners, ondernemers en bezoekers van (Nieuw) Kijkduin kunnen door het werk de huidige parkeergarage een korte periode niet bereiken. In oktober/november 2022 is de parkeergarage korte tijd dicht. Tot deze tijdelijke sluiting kunt u de parkeergarage met de auto bereiken via de Hoek van Hollandlaan en het Deltaplein. Daarna bereikt u de parkeergarage weer via de Kijkduinsestraat en dan over een speciale rijbaan via het bouwterrein.

Parkeren

Er blijven voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. U kunt uw auto op de volgende plekken parkeren:

  • de middenberm van de Kijkduinsestraat tot aan de Zandvoortselaan
  • het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan (nabij het Hotel NH Atlantic)

Fietsen

Fietsers kunnen hun fiets bij de Biesieklette op de middenberm van de Kijkduinsestraat parkeren.