De gemeente en HTM voeren werkzaamheden uit in een gedeelte van het Belgisch Park.

Werkzaamheden aan het riool

Aannemer HABO GWW voert de werkzaamheden aan het riool uit. Ongeveer een week voordat het werk in uw straat begint, krijgt u een brief waarin staat wanneer het werk precies start.

Neem bij vragen contact op met HABO GWW

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Peter Oldenburg, de omgevingsmanager van HABO GWW. Hij is bereikbaar via de omgevingstelefoon Belgisch Park 06 18 87 85 85 of per mail belgischpark@habogww.nl.

Gebruik de app 
U kunt gebruik maken van de bouwapp. Deze app kunnen bewoners gratis gebruiken. Hier vindt u onder meer actuele informatie, de planning en fasering en een contactformulier. Ook kunt u door pushberichten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Om het project Belgisch Park te volgen, kunt u de app ‘HABO GWW’ downloaden via de Apple Appstore of Google Playstore.

HABO GWW in de App Store (apple.com)
HABO GWW – Apps op Google Play 

HTM Personenvervoer

Voor het werk aan de remise Harstenhoekweg en de werkzaamheden aan de tramsporen kunt u contact opnemen met HTM. Dit kan via de website www.htm.nl/klantenservice/formulieren. U kunt ook bellen naar het klantcontactcentrum via 0900 – 4864636 (elke werkdag van 08.00 tot 20.00 uur, za/zo van 9.00 tot 17.00 uur, gebruikelijke belkosten).

Gemeente Den Haag

Heeft u vragen aan de gemeente over dit project? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar: belgischpark@denhaag.nl.