De gemeente Den Haag maakt van het Piet Heinplein een gebied voor langzaam verkeer en een plek om te ontspannen. Na de kerstvakantie gaat de laatste fase van deze herinrichting in. Voor weggebruikers betekent dit dat de route Hogewal, Piet Heinplein en Prinsessewal in beide richtingen vanaf zondagavond 7 januari 2024 wordt afgesloten.

8 januari start werkzaamheden

Maandag 8 januari 2024 gaat aannemer Strukton-De Vries Werkendam verder met de werkzaamheden aan het Piet Heinplein. Aannemer GMB Rioleringstechnieken begint deze maandag met werkzaamheden aan het riool van de Hogewal en Prinsessewal.

Tijdelijk niet parkeren langs Hogewal en Prinsessewal

Om ruimte te maken voor de werkzaamheden aan het riool van de Hogewal en Prinsessewal worden hier de parkeerplaatsen afgesloten. Dit geldt van zondagavond 7 januari tot en met vrijdagavond 19 januari. Daarna worden beide straten doodlopend. Dat is nodig omdat de werkzaamheden aan het Piet Heinplein doorgaan. Hier wordt het hele kruispunt opgeknapt met nieuwe bestrating en asfalt.

Houdt rekening met omleidingen

Voor fietsers en voetgangers blijft het mogelijk om langs de bouwplaats van het Piet Heinplein te lopen. De omleidingen vindt u op Piet Heinplein: omleidingsroutes – Bereikbaarheid Den Haag.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • 12 augustus: extra drukte tijdens de Tour de France Femmes

    Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes 2024 in Den […]

    Lees verder
  • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

    Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

    In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

    Lees verder
  • Minder treinen tot eind juli 2024

    ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Ook zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag en […]

    Lees verder