De gemeente Den Haag maakt van het Piet Heinplein een gebied voor langzaam verkeer en een plek om te ontspannen. Na de kerstvakantie gaat de laatste fase van deze herinrichting in. Voor weggebruikers betekent dit dat de route Hogewal, Piet Heinplein en Prinsessewal in beide richtingen vanaf zondagavond 7 januari 2024 wordt afgesloten.

8 januari start werkzaamheden

Maandag 8 januari 2024 gaat aannemer Strukton-De Vries Werkendam verder met de werkzaamheden aan het Piet Heinplein. Aannemer GMB Rioleringstechnieken begint deze maandag met werkzaamheden aan het riool van de Hogewal en Prinsessewal.

Tijdelijk niet parkeren langs Hogewal en Prinsessewal

Om ruimte te maken voor de werkzaamheden aan het riool van de Hogewal en Prinsessewal worden hier de parkeerplaatsen afgesloten. Dit geldt van zondagavond 7 januari tot en met vrijdagavond 19 januari. Daarna worden beide straten doodlopend. Dat is nodig omdat de werkzaamheden aan het Piet Heinplein doorgaan. Hier wordt het hele kruispunt opgeknapt met nieuwe bestrating en asfalt.

Houdt rekening met omleidingen

Voor fietsers en voetgangers blijft het mogelijk om langs de bouwplaats van het Piet Heinplein te lopen. De omleidingen vindt u op Piet Heinplein: omleidingsroutes – Bereikbaarheid Den Haag.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Extra drukte in augustus vanwege de Tour de France Femmes

  Den Haag is de finishstad van de eerste etappe Rotterdam – Den Haag van de Tour de France Femmes 2024. […]

  Lees verder
 • Kom naar de Dag van de Bouw!

  Op zaterdag 8 juni is het weer ‘Dag van de bouw’.  Op die dag zijn verschillende bouwplaatsen open voor publiek. […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder