De werkzaamheden aan de kademuren en bruggen van het Piet Heinplein zijn eind 2023 zo goed als klaar. Daarna begint de aannemer in 2024 met de werkzaamheden om het plein opnieuw in te richten. Als laatste krijgt het hele kruispunt bij het Piet Heinplein een nieuwe laag asfalt. Dinsdag 31 oktober 2023 zijn bewoners en ondernemers hierover bijgepraat.

Overige werkzaamheden in 2024

In opdracht van de gemeente begint de aannemer op maandag 8 januari 2024 met werkzaamheden aan de Hogewal en Prinsessewal. Hier wordt in het bestaande riool een nieuwe kunststof buis aangebracht. De werkzaamheden vinden plaats op de rijbaan en duren 2 weken.

In januari brengt Dunea in de Anna Paulownabrug een waterleiding aan. Dit gebeurt in het bestaande werkgebied. De omgeving heeft hier weinig overlast van.

Afsluitingen en omleidingen

De huidige afsluitingen worden vanaf 8 januari 2024 tijdelijk uitgebreid met de Hogewal en Prinsessewal. Deze omleidingen vindt u op www.denhaag.nl/pietheinplein.

Naar verwachting gaat het Piet Heinplein dan in maart 2024 open.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • Gemeente vervangt verkeerscamera’s

  De verkeerscamera’s bij de Haagse verkeerslichten zijn aan het einde van hun gebruiksduur. Daarom vervangt de gemeente in de hele […]

  Lees verder
 • Prorail werkt aan het spoor tussen Gouda en Den Haag Ypenburg

  ProRail werkt van zaterdag 13 april tot en met zondag 21 april 2024 aan het spoor tussen Gouda en Den […]

  Lees verder
 • Eerste weekend van april: drukte op de weg

  In het weekend van 6 en 7 april 2024 verwacht de gemeente dat het druk wordt op wegen in en […]

  Lees verder