De werkzaamheden aan de kademuren en bruggen van het Piet Heinplein zijn eind 2023 zo goed als klaar. Daarna begint de aannemer in 2024 met de werkzaamheden om het plein opnieuw in te richten. Als laatste krijgt het hele kruispunt bij het Piet Heinplein een nieuwe laag asfalt. Dinsdag 31 oktober 2023 zijn bewoners en ondernemers hierover bijgepraat.

Overige werkzaamheden in 2024

In opdracht van de gemeente begint de aannemer op maandag 8 januari 2024 met werkzaamheden aan de Hogewal en Prinsessewal. Hier wordt in het bestaande riool een nieuwe kunststof buis aangebracht. De werkzaamheden vinden plaats op de rijbaan en duren 2 weken.

In januari brengt Dunea in de Anna Paulownabrug een waterleiding aan. Dit gebeurt in het bestaande werkgebied. De omgeving heeft hier weinig overlast van.

Afsluitingen en omleidingen

De huidige afsluitingen worden vanaf 8 januari 2024 tijdelijk uitgebreid met de Hogewal en Prinsessewal. Deze omleidingen vindt u op www.denhaag.nl/pietheinplein.

Naar verwachting gaat het Piet Heinplein dan in maart 2024 open.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
 • De Koningstunnel in Den Haag. Op de achtergrond zie je het centraal station. De bovenkant van de tunnel is bedekt met gras en bomen. De tunnel bestaat ui twee rijstroken in beide richtingen gescheiden door een verhoging waar lantaarnpalen staan.

  Gedeelte Koningstunnel afgesloten van 15 tot 26 juli

  In de ondergrondse leidingen van het Haagse warmtenet zijn onderdelen aan vervanging toe. Eneco vervangt een van deze onderdelen op […]

  Lees verder
 • Minder treinen in juli 2024

  ProRail werkt aan het spooremplacement van Den Haag Centraal. Daarom is er een aangepaste dienstregeling tussen 13 en 27 juli […]

  Lees verder
 • Weekendafsluiting Wippolderlaan

  Van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur sluit de provincie de N211 Wippolderlaan af tussen […]

  Lees verder