De werkzaamheden aan de kademuren en bruggen van het Piet Heinplein zijn eind 2023 zo goed als klaar. Daarna begint de aannemer in 2024 met de werkzaamheden om het plein opnieuw in te richten. Als laatste krijgt het hele kruispunt bij het Piet Heinplein een nieuwe laag asfalt. Dinsdag 31 oktober 2023 zijn bewoners en ondernemers hierover bijgepraat.

Overige werkzaamheden in 2024

In opdracht van de gemeente begint de aannemer op maandag 8 januari 2024 met werkzaamheden aan de Hogewal en Prinsessewal. Hier wordt in het bestaande riool een nieuwe kunststof buis aangebracht. De werkzaamheden vinden plaats op de rijbaan en duren 2 weken.

In januari brengt Dunea in de Anna Paulownabrug een waterleiding aan. Dit gebeurt in het bestaande werkgebied. De omgeving heeft hier weinig overlast van.

Afsluitingen en omleidingen

De huidige afsluitingen worden vanaf 8 januari 2024 tijdelijk uitgebreid met de Hogewal en Prinsessewal. Deze omleidingen vindt u op www.denhaag.nl/pietheinplein.

Naar verwachting gaat het Piet Heinplein dan in maart 2024 open.

Deel dit artikel

Lees meer nieuws

Bekijk alle items
  • Stem op bereikbarestad.denhaag.nl

    Bereikbarestad.denhaag.nl is geselecteerd als een van de initiatieven die informatie actief toegankelijk maakt voor haar inwoners. Vanaf vandaag kunt u stemmen […]

    Lees verder
  • Tijdelijk geen fietsen parkeren op Spuiplein

    Rondom het stadhuis wordt natuursteen gelegd en het Spuiplein wordt ingericht. Door dit werk is er op het Spuiplein tijdelijk […]

    Lees verder
  • Werkzaamheden aan tramsporen tram 1 en 9

    HTM laat vanaf maandag 14 oktober tot en met zondag 15 december 2024 werkzaamheden uitvoeren op het tracé van de […]

    Lees verder