De totale werkzaamheden aan de Hubertustunnel, de Hubertusviaducten en de op- en afrit Raamweg vinden plaatst tussen januari 2025 en eind april 2026. De aannemer Strukton Infra Specials werkt op dit moment de detailplanning en fasering van de verschillende werkzaamheden uit.

De Hubertustunnel wordt tussen 27 juli 2025 en eind april 2026 voor maximaal 9 maanden afgesloten voor al het verkeer. Door de tunnel helemaal af te sluiten, kan het werk veilig en zo snel mogelijk gedaan worden.

Omleidingen

  • Hubertustunnel
    De afsluiting van de Hubertustunnel heeft gevolgen voor het verkeer. Er worden meerdere omleidingsroutes ingesteld. Er lopen op dit moment onderzoeken welke omleidingsroutes er worden ingesteld en welke andere verkeersmaatregelen genomen worden. Dit wordt op een later moment bekend gemaakt.
  • Hubertusviaducten
    Tegelijk met de renovatie van de Hubertustunnel zijn er werkzaamheden aan de Hubertusviaducten. Voor de werkzaamheden aan de Hubertusviaducten is geen langdurige complete afsluiting nodig. In beide rijrichtingen blijft 1 rijbaan open.
  • Op- en afrit van en naar Raamweg (verbindingsbogen)
    Deze werkzaamheden zijn niet tegelijk met de afsluiting van de Hubertustunnel. De planning voor deze werkzaamheden wordt op dit moment uitgewerkt.