De Hubertustunnel is sinds 2008 in gebruik. Na bijna 16 jaar dagelijks gebruik is de tunnel toe aan een grote renovatie. Er zijn regelmatig storingen. Verschillende installaties en systemen zijn aan het eind van hun levensduur en aan vervanging toe. Dat geldt ook voor de tunnelwanden en het asfalt. De Hubertustunnel wordt tussen 27 juli 2025 en eind april 2026 voor maximaal 9 maanden volledig afgesloten voor al het verkeer. Door de Hubertustunnel helemaal af te sluiten, kan het werk zo veilig en zo snel mogelijk gedaan worden.

Hubertusviaducten

Tegelijk met de renovatie van de Hubertustunnel zijn er ook werkzaamheden aan de Hubertusviaducten. Voor deze werkzaamheden hoeven de Hubertusviaducten niet helemaal dicht. In beide rijrichtingen blijft 1 rijbaan open voor het verkeer.

Raamweg

Ook wordt er gewerkt op de op- en afrit naar de Raamweg. Deze werkzaamheden zijn niet tegelijk met de afsluiting van de Hubertustunnel. De totale werkzaamheden aan de Hubertustunnel, Hubertusviaducten en de op- en afrit Raamweg zijn tussen januari 2025 en eind april 2026.

Hubertustunnel en -viaducten: werkzaamheden

Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden.

Hubertustunnel en -viaducten: planning en omleidingen

Bekijk de planning en omleidingen.

Contact

Heeft u een vraag over de werkzaamheden? Ga naar onze contactpagina. We helpen u graag verder.