De werkzaamheden worden door Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos uitgevoerd. Bewoners en ondernemers kunnen bij vragen over de uitvoering zoals de planning, parkeren of bereikbaarheid contact opnemen met Victor Erdman, de omgevingsmanager van Wallaard. U kunt hem telefonisch bereiken via +31 6 23 85 70 93 of u kunt een e-mail sturen naar victor@wallaard.nl.

Wekelijkse inloop

Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos houdt wekelijks een inloop op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in de bouwkeet. De blauwe Wallaard keet kunt u vinden op de parkeerplaatsen in de Jacob Pronkstraat tegenover huisnummer 31-43. Kunt u niet op dit tijdstip? Maak dan een persoonlijke afspraak met Victor Erdman.

Van maandag tot en met vrijdag helpt de buurtconciërge u graag. U kunt hem in de straat aanspreken als u een levering verwacht en uw winkel of woning door ons werk niet goed te bereiken is. Of neem contact op met Victor Erdman.

Contact met de gemeente

Heeft u vragen opmerkingen of wilt u meer informatie over de aanleg van de infiltratievoorziening? Neem contact op met omgevingsmanager van de gemeente via het e-mailadres keizerstraat-klimaatrobuust@denhaag.nl.

App Wallaard

U kunt het project Keizerstraat en omgeving ook volgen via de app ‘Wallaard App’. Download deze app in de Apple App Store of Google Play Store. In de app vindt u de laatste informatie, planning, fases van het project en een contactformulier. Ongeveer 1 week voordat het werk in uw straat begint, krijgt u een brief van aannemer Wallaard.