Hieronder vindt u antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting van de KJ-stalling. En hoe u contact met ons kunt opnemen.

Waarom moet de fietsenstalling dicht?

In december 2023 start de bouw van het gebouw op het Koningin Julianaplein. Hiervoor moet het plein afgesloten worden. De ingang van de fietsenstalling ligt op het plein. Daarom moet de stalling vanwege de veiligheid in de stalling dicht tijdens de bouw.

Hoelang is de stalling dicht?

Vanaf 1 oktober 2023 gaat de stalling dicht. In december 2024 gaat de stalling voor een gedeelte open (2.000 fietsen). In 2027 is de stalling weer helemaal open en is de volledige parkeercapaciteit beschikbaar.

Tot wanneer kan ik mijn fiets in de stalling parkeren?

Haal uw fiets voor zondag 1 oktober 20.00 uur op uit de stalling. Na dit tijdstip worden alle fietsen uit de stalling door handhaving verwijderd en naar het fietsdepot gebracht. Weggehaalde fietsen kunnen daar door de eigenaar opgehaald worden. De eigenaar moet hiervoor betalen. Meer informatie staat op https://fietsdepothaaglanden.nl

Waar kan ik na 1 oktober 2023 mijn fiets parkeren?

Op de kaart hieronder staan de andere fietsenstallingen en fietsparkeerplekken. U kunt ook kijken op de pagina KJ-stalling: planning en omleidingen

Op deze kaart vindt u de fietsenstallingen

Waar staan de OV-fietsen?

Deze staan in de fietsenstalling Stichthage. Controleer de beschikbaarheid in de NS-app of op NS.nl/ovfiets.

Mijn fiets is verwijderd uit de KJ-stalling. Waarom?

Staat uw fiets niet meer op zijn plek? Dan kan het zijn dat uw fiets is weggehaald en naar het Fietsdepot Haaglanden gebracht. Uw fiets mag maximaal 28 dagen in de KJ-stalling staan. Na deze 28 dagen wordt de fiets verwijderd. Ook alle fietsen die na 1 oktober 2023 om 20:00 uur nog in de stalling staan, worden verwijderd en naar het fietsdepot gebracht. U kunt uw fiets ophalen bij het Fietsdepot Haaglanden.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen?

Afhankelijk van uw vraag, klacht of opmerking kunt u terecht bij: