Bij vragen over het werk op en rond de Pletterijkade kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Jeroen Spanjer van de gemeente. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar pletterijkade@denhaag.nl.

Wees welkom op de informatiemarkt

Tijdens de informatiemarkt vertellen aannemer Dura Vermeer en het projectteam Pletterijkade meer over het werk. Zij gaan graag met bezoekers in gesprek. Bijvoorbeeld over de planning, de hinder van de werkzaamheden of de bereikbaarheid. Iedereen is welkom.

Datum: dinsdag 12 december 2023

Tijd: 17.00 – 19.30 uur

Locatie: O3, Zaanstraat 25

Er wordt geen presentatie gegeven. U kunt op elk moment binnenlopen. Aanmelden wordt gewaardeerd. Stuur een e-mail naar pletterijkade@denhaag.nl

Blijf op de hoogte

De gemeente houdt u graag goed op de hoogte. Daarom zijn er informatiebijeenkomsten en stuurt de gemeente nieuwsbrieven. Bewoners en bedrijven in de buurt van het werkgebied krijgen de nieuwsbrieven en de uitnodigingen voor de bijeenkomsten per post.

Wilt u de uitnodigingen en nieuwsbrieven ook digitaal ontvangen? Of wilt u per per e-mail op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de mailinglist. Stuur hiervoor een e-mail naar pletterijkade@denhaag.nl en vermeld daarbij ‘aanmelding mailinglist Pletterijkade’.