Vanaf 4 maart 2024 tot en met het voorjaar van 2026 is de Pletterijkade afgesloten voor doorgaand auto- en fietsverkeer van en naar het centrum. Voor de hulpdiensten blijft de Pletterijkade bereikbaar. Het kan gebeuren dat de Pletterijkade tijdelijk volledig is afgesloten voor auto- en fietsverkeer. Bewoners en bedrijven in de buurt worden hierover van tevoren geïnformeerd.

Werk in delen

Het werk wordt in delen uitgevoerd. Het deel waarin wordt gewerkt, is afgesloten voor auto- en fietsverkeer.

Omleidingsroute bestemmingsverkeer

Auto’s en fietsers die in de wijk moeten zijn, worden omgeleid. Voetgangers kunnen de stoep blijven gebruiken.

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de Lekstraat (S100) en de Schedeldoekshaven/Ammunitiehaven. Fietser worden omgeleid via de Pletterijstraat. Voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de stoep.

In de zomer van 2025 begint het werk op het Rijswijkseplein. Voor doorgaand verkeer blijft het tijdens de werkzaamheden op het plein vaak mogelijk om langs het werk te rijden. Tegen die tijd zijn de omleidingsroutes hier te vinden.

Parkeren tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet overal parkeren. Van maart 2024 tot en met het voorjaar van 2026 kunt u niet parkeren op de Pletterijkade. En als we werken aan de riolering in de Vechtstraat, Gouwestraat en Mijdrechtstraat is parkeren niet mogelijk in het deel waarin gewerkt wordt. Waar niet gewerkt wordt in deze zijstraten blijft het wel mogelijk om te parkeren. Bestemmingsverkeer kan ook parkeren in de particuliere parkeergarage in de Scheldestraat.