Op deze pagina vindt u veel informatie over het project terug in de veelgestelde vragen en antwoorden.

Geldt er nu een fietsverbod in de Grote Marktstraat vanaf 11.30 uur?

Nee er geldt geen fietsverbod in de Grote Marktstraat en dat zal er voorlopig ook niet komen. Er vinden alleen veranderingen plaats in de Gedempte Gracht, Gedempte Burgwal en Lutherse Burgwal.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Vergunninghouders kunnen in het parkeergebied blijven parkeren. Bezoekers kunnen terecht in een van de parkeergarages of gebruik maken van andere parkeer- of vervoersmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op  www.denhaag.nl/parkeren.

Is er ruimte voor Kiss & Ride in deze straten?

Voor het laten in-en uitstappen van passagiers is het wettelijk toegestaan om dit te doen op een laad-en losplaats, gehandicaptenparkeerplaats of taxistandplaats. Omdat het in-en uit laten stappen voor de wet geen parkeren is. Het is niet toegestaan om te parkeren/ te wachten op iemand op deze parkeerplaatsen. Er komen geen andere Kiss & Ride-plekken in deze straten.

Wordt het China Townthema doorgezet in het ontwerp?

Het China Townthema zoals ingezet in de Wagenstraat wordt doorgetrokken in de Gedempte Gracht en Gedempte Burgwal. Er wordt voor Aziatische bomen en plantsoorten gekozen en in de Gedempte Gracht, Gedempte Burgwal en Wagenstraat blijven de trottoirbanden met Chinese spreuken behouden.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen?
Heeft u vragen over de herinrichting? Stuur dan een e-mail naar herinrichtengedemptegracht@denhaag.nl.