Het riool in een deel van Waalsdorp is oud. Daarom komt er een nieuw riool. Het gaat om het riool in de volgende straten: Goetlijfstraat, Ridderlaan, Schoutenstraat, Sonderdankstraat, Van der Houvenstraat, Van Lanscroonstraat, Van Moersselestraat, Van Stienhovenstraat, Van Tedingerbrouckstraat en Van Wouwstraat. Het werk duurt van oktober 2023 tot december 2024.

Aannemer

Aannemer Habo GWW voert de werkzaamheden uit. Heeft u vragen over de uitvoering zoals planning, parkeren, huisvuil of bereikbaarheid, neem dan contact op met Peter Oldenburg de omgevingsmanager van Habo GWW. Hij is bereikbaar via de omgevingstelefoon 06-18878585 of per e-mail waalsdorp@habogww.nl.

App Habo GWW

U kunt gebruik maken van de bouwapp. Deze app kunnen bewoners gratis gebruiken. Hier vindt u onder meer actuele informatie, de planning en fasering en een contactformulier.

Ook kunt u door pushberichten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Om het project Waalsdorp te volgen, kunt u de app ‘HABO GWW’ downloaden via de Apple Appstore of Google Playstore.

HABO GWW in de App Store (apple.com)

HABO GWW – Apps op Google Play

Contact met de gemeente

Heeft u een vraag aan de gemeente over het werk aan het riool in Waalsdorp? Stuur dan een e-mail naar rioleringarendsdorpwaalsdorp@denhaag.nl.