Het riool in een deel van Waalsdorp is oud. Daarom komt er een nieuw riool. Het werk duurt van oktober 2023 tot december 2024. Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over de werkzaamheden.

Waarom zijn er werkzaamheden aan Waalsdorp?

Het riool in een gedeelte van Waalsdorp is oud. Daarom komt er een nieuw riool.

Hoelang duren de werkzaamheden aan Waalsdorp?

Het werk duurt van oktober 2023 tot december 2024.

Waar zijn de werkzaamheden aan Waalsdorp?

Het gaat om het riool in de volgende straten: Goetlijfstraat, Ridderlaan, Schoutenstraat, Sonderdankstraat, Van der Houvenstraat, Van Lanscroonstraat, Van Moersselestraat, Van Stienhovenstraat, Van Tedingerbrouckstraat en Van Wouwstraat. In dezelfde periode legt de gemeente in de Van Alkemadelaan (gedeelte), De Mildestraat en Van Montfoortlaan nieuwe kabels aan voor de openbare verlichting.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden aan Waalsdorp?

Aannemer Habo GWW voert de werkzaamheden uit. Heeft u vragen over de planning, parkeren of bereikbaarheid? Neem dan contact op met omgevingsmanager Peter Oldenburg. Hij is bereikbaar via de omgevingstelefoon 06-18878585 of per mail arendsdorp@habogww.nl. Of gebruik het contactformulier in de app ‘HABO GWW’.

Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden aan Waalsdorp?

De aannemer voert de werkzaamheden in delen uit zodat er minder overlast is. Wanneer de aannemer in een straat werkt, kunt u daar tijdelijk niet parkeren. Via de omliggende wegen kunt u omrijden en parkeren.