Hieronder vindt u antwoord op 5 veelgestelde vragen over het project Belgisch Park rondom de tramremise.

Waarom zijn er werkzaamheden in Belgisch Park?

Gemeente Den Haag, HTM en Stedin voeren werkzaamheden uit in een gedeelte van Belgisch Park. HTM verbouwt de tramremise en het vervangt de oude tramrails in de Harstenhoekweg en Harstenhoekstraat. Stedin vervangt de gasleidingen. En de gemeente legt in een gedeelte van het Belgisch Park een nieuw riool.

Hoelang duren de werkzaamheden in Belgisch Park?

Het werk duurt van januari 2024 tot half 2026.

Waar vinden de werkzaamheden in Belgisch Park plaats?

De gemeente, HTM en Stedin voeren het werk uit in de straten: Amersfoortsestraat, Assensestraat, Badhuisweg tussen Utrechtsestraat en Harstenhoekweg, Deventersestraat, Dordtsestraat, Gentsestraat tussen Zwolsestraat en Stevinstraat, Gevers Deynootstraat, Gevers Deynootweg (gedeelte), Haagsestraat tussen Hasseltsestraat en Deventersestraat, Haarlemsestraat, Harstenhoekplein, Harstenhoekstraat, Harstenhoekweg, Hasseltsestraat tussen Zwolsestraat en Stevinstraat, Leeuwardensestraat, Maastrichtsestraat, Namensestraat tussen Zwolsestraat en Stevinstraat, Utrechtsestraat en Zutfensestraat.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of opmerkingen over de werkzaamheden in Belgisch Park?

Verschillende aannemers voeren het werk uit. Kijk voor meer informatie op de pagina Contact.

Hoe moet ik rijden tijdens de werkzaamheden in Belgisch Park?

De aannemers voeren het werk in delen uit zodat er minder overlast is. Wanneer de aannemer in een straat werkt, kunt u daar tijdelijk niet parkeren. Via de omliggende wegen kunt u omrijden en parkeren.